Cat slabesti daca nu mananci?




Ai incercat multe diete sau pastile de slabit si nu ai slabit sau nu ai slabit cat ai fi vrut?
Ai ajuns pana la a lua decizia sa nu mai mananci cateva zile , sa slabesti fortat.
Vrei sa stii cat slabesti daca nu mananci?

Daca vrei sa slabesti, e o solutie sa nu mananci?

Asta e o mare prostie si o sa-ti spunem si de ce : cand nu mai mananci , corpul tau "intra in panica" si incepe sa consume mai putina energie si sa stocheze mai multa grasime. Kg pierdute, care oricum nu vor fi multe, vor fi mai mult apa si tesut muscular. Iti dai seama ce greseala poti face infometandu-te pentru ca atunci cand vei incepe sa mananci din nou, metabolismul tau e incetinit si vei acumula si mai multa grasime, in timp ce energia ta va fi la un nivel foarte scazut.

Nutritionistii recomanda sa iti faci o dieta personalizata, adaptata tipului tau de metabolism si sa combini aceasta dieta cu exercitii fizice. Nu poti slabi sanatos fara sa-ti corectezi stilul de viata si fara sa faci miscare.

Cat slabesti cand nu mananci? 

Nu cat ai spera! Dar sa vedem mai bine cum te vei simtii daca incerci "dieta" aceasta?
Te vei simti obosita, slabita, irascibila si chiar te vei simti ca si cum ai fi bolnava pentru ca organismul tau nu va primi necesarul zilnic de vitamine si substante hranitoare.
Daca deja te-ai infometat cateva zile este recomandat sa mananci pentru inceput mancare usoara, cum ar fi supa. Nu manca grasimi, multe alimente la aceeasi masa, pentru ca stomacul tau nu este pregatit sa digere mese grele dupa acea perioada de infometare.
In concluzie faci o mare greaseala daca vrei sa slabesti si nu mananci. Parerea noastra este ca ar fi bine sa iti gasesti o dieta adaptata metabolismului tau si exercitii de slabit simple dar eficiente pentru a consuma grasimea depusa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog "Cat Slabesti"