Cat slabesti daca nu mananci paine?

Cand vrei sa tii o dieta, primul lucru pe care ti-l spun prietenele este : nu mai manca paine!!!
Este adevarat ca sunt si diete care recomanda reducerea carbohidratilor, dar in afara de paine ar mai fi vorba si de fructe, fasole , cartofi , paste, dulciuri .

Reducerea prea mare a consumului acestor alimente te va lasa fara energie si vei avea o stare generala proasta, nu vei avea nici un chef de miscare si astfel arderea grasimilor va fi incetinita. In plus iti va fi mai greu sa rezisti senzatiei de foame si vei incepe sa mananci, poate chiar mai mult. A nu se intelege ca trebuie sa consumam multa paine.
Sfatul specialistilor e clar : nu renuntati la paine, ci la painea alba. Mancati paine integrala, paine cu cereale. Alegeti cu grija painea pentru ca in multe cazuri ea este doar colorata pentru a parea integrala.
Astepti insa raspunsul nu-i asa? Cat slabesti daca nu mananci paine? Nu slabesti, este posibil chiar sa te ingrasi.Un consum moderat de paine este benefic pentru organism.
Dar daca inlocuiesti painea alba cu cea integrala? Daca restul obiceiurilor tale alimentare raman neschimbate, slabesti cam 5 kg pe an, conform unui studiu din SUA. In schimb este un obicei sanatos.
Aaaaaaaa!!!! Si inca ceva : nici inlocuirea painii cu mamaliga nu te va ajuta sa slabesti.

Un comentariu:

Arhivă blog "Cat Slabesti"