Cat slabesti cu SlimFit (Slim Fit 2000)?


Suplimentele de dieta SlimFit (pastile de slabit cunoscute in online mai ales ca slim fit 2000 sau slimfit2000) sunt acum si in Romania si anunta ca, prin arderea grasimilor si reducerea poftei de mancare, te ajuta sa slabesti rapid, fara efort, cu rezultate spectaculoase si 100% garantat.

Cat slabesti cu Slimfit (Slim Fit 2000) intr-o luna?

In prezentarea produsului se "garanteaza" ca slabesti  4 - 8kg intr-o luna; Rezultatul se anunta a fi vizibil inca din primele zile de administrare a pastilelor de slabit Slim Fit 2000
Rezultatele sunt variabile: unele persoane slăbesc 2-3 kilograme în prima săptămână, dar nu este exclus ca organismul să reacţioneze după câteva zile. Dacă luaţi regulat SlimFit, veţi slăbi eficient. Puteţi scădea în greutate 4-8 kg pe lună, fără să vă înfometaţi şi fără antrenament epuizant! Desigur, regimul alimentar corect şi mişcarea pot accentua şi accelera procesul.

Forum: Tu cat ai reusit sa slabesti cu SlimFit (Slim Fit 2000)?

Daca ai inceput deja sa folosesti SlimFit (sau deja ai folosit deja noile pastile de slabit Slim Fit 2000) te invitam sa ne ajuti sa aflam cat slabesti cu slimfit 2000 in realitate



2 comentarii:

  1. Am luat si am slabit 4 kg intr-o luna si am consumat 2 L de apa pe zi apa plata si o dieta. Am renuntat la dulciuri de tot si paine 2 feliii maxim de paine pe zi integrala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum se iau pastilele astea? 2 odata sau separat cate una? La ce interval de timp?

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog "Cat Slabesti"