Cat Slabesti cu Dieta Carmen Bruma, 3S


Proaspat lansata, cartea lui Carmen Bruma a starnit multa valva dar si un val de intrebari intre care, cea mai frecventa este cat slabesti cu dieta promovata de Carmen Bruma si intitulata (sugestiv) 3S - Sanatoasa, Supla, Satula.

In ce consta programul de slabire propus de Carmen Bruma sub titlul de 3S - Sanatoasa, Supla, Satula?

3S - Sanatoasa, Supla, Satula inseamna, foarte pe scurt, o dieta "gata facuta" cu tot ce trebuie sa mananci, masa de masa si zi de zi timp de 6 saptamani si ce exercitii fizice este recomandat sa faci pentru a amplifica si a mentine rezultatele dietei.

Cartea 3S - Sanatoasa, Supla, Satula

In cartea 3S - Sanatoasa, Supla, Satula lansata proaspat de Carmen Bruma, vedeta TV ce a slabit 30 kg si isi mentine silueta de invidiat de aproape 20 de ani, vei gasi ce trebuie si cand trebuie sa mananci dar si cum se prepara toate meniurile pentru toate cele 42 de zile de dieta.
Cartea mai listeaza si o serie de sfaturi alimentare utile atat in slabire cat si in mentinerea greutatii dupa cura de slabire; Ca si "bonus" (se putea altfel?) cartea include si o dieta fulger pentru evenimente importante (atunci cand trebuie sa faci ceva pentru a reduce dimensiunile pentru a intra in rochia preferata)

DVD 3S - Sanatoasa, Supla, Satula

Pentru ca dieta va da intotdeauna rezultate mai bune daca e insotita de sport, Carmen Bruma pregatit si un DVD cu 5 seturi de antrenamente (pentru a nu te plictisi facand acelasi antrenament mereu) de maxim 15 minute fiecare antrenament (pentru a nu-ti rapi prea mult timp si pentru a nu te epuiza)
FOARTE IMPORTANT! Antrenamentele sunt special facute pentru acasa si nu necesita aparate sau accesorii de fitness.

Daca vrei sa slabesti frumos si sanatos, cu dieta si sport si sa-ti mentii greutatea fara bataie de cap...

Merita sa incerci si programul de slabire propus de Carmen Bruma
Cartea 3S impreuna cu DVD-ul de antrenament poate fi comandata doar online, la pretul de 49 lei, de aici.

Cat slabesti cu programul de dieta si antrenament prezentat de Carmen Bruma in cartea 3S - Sanatoasa, Supla, Satula?

Am facut o evaluare a dietei si a programului de antrenament si pot afirma ca poti sa slabesti 1-2 kg pe saptamana respectand (destul de usor) planurile de antrenament si meniurile de dieta.

Forum: Ai incercat 3S - Sanatoasa, Supla, Satula?

Daca ti-ai cumparat cartea lui Caremen Bruma te asteptam cu pareri si comentarii dar si sa ne ajuti sa aflam "pe viu" raspunsul la intrebarea "Cat Slabesti cu Dieta Carmen Bruma, 3 de S (3S - Sanatoasa, Supla, Satula)"

24 de comentarii:

  1. Se pare ca scriu primul comentariu.. :)
    Am cumparat cartea de 2 zile, nota 10 pentru exercitii, sunt destul de grele, dar numai 15 minute + 10 incalzire si relaxare. Sunt foarte multumita de ele.
    Cartea este micuta, dar plina de sfaturi foarte bune, mai este si o dieta nu foarte drastica, dar nici tocmai usoara. Pe mine nu m-a incantat asta, eu sunt adepta mancarurilor gatite, ciorbelor, supelor, plus ca nici nu sunt fortata de situatie, sunt impacata cu kg. mele. :)
    Deci... DA! Merita cumparata si urmata! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am cumparat cartea. Azi am terminat prima saptamana. Am urmat dieta din carte + 3 antrenamente si am slacit 2 kg. Deci functioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. O prietena mi-a spus ca intreaga carte e de fapt reclama la colonhelp... Nu stiu ce sa cred, voi nu spuneti asta. Adica, problema e ca, mie nu-mi place colonhelpul. Am luat si abia il puteam inghiti. Nu-i suport gustul. O astfel de dieta n-ar fi buna pentru mine. Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea nu recomanda colonhelp si nu asociaza dieta cu utilizarea lui! In carte apare doar o pagina de tip reclama cu el.
      Am cumparat cartea+CD-ul. A meritat, am slabit cu regimul si exercitiile 4kg in 6sapt.
      La mine a functionat, o recomand!

      Ștergere
    2. sa stiti ca eu am tinut tot programul 3s fara nici o abatere si nu am dat jos decat 4 kg si chiar daca tii cont de afaturile ei tot le pui la loc

      Ștergere
  4. Eu nu am cumparat colonhelp. Deci se poate si fara. Intr-adevar sunt foarte multe reclame la colonhelp, dar cred ca a fost sponsor. In carte nu se specifica consumul acestuia. Dieta este foarte echilibrata, nu mai ai timp sa ti se faca foame daca respecti programul de 5 mese pe zi. Iar antrenamentele sunt mai dificile la inceput, insa perseverenta isi spune cuvantul si treptat nu or sa ti se mai para imposibile. Bafta multa si iti recomand cartea din tot sufletul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va suparati contra unei sume de bani as vrea sa achizitionez doar dvd cu exercitii. Stiti de unde as putea face rost? Multumesc anticipat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa le gasesti si pe youtube daca e, nu e nevoie sa cumpreri numai DVD-ul. Asa, daca vrei intr-adevar, o sa apara oferta la revista Unica in septembrie, mi se pare.

      Ștergere
  6. am cumparat cartea si m-am apucat de dieta.........bravo Carmen Bruma pentru toate realizarile tale........sper sa imi fie si mie de folos cartea si cd-ul.

    RăspundețiȘtergere
  7. am slabit in 5 zile 2 kg cu exercitiile 3s,le-am facut zi de zi insa regimul pe care l-am tinut nu a fost din carte, am mancat sanatos si putin, ultima masa a zile fiind la ora 6 (un fruct)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim daca mananci la 6 un fruct el va ramane in sistemul tau digestiv pt restul noptii iar toti carbohidrati si toate glucidele continute de acesta se vor transforma in grasime pe burtica ta , Ia incearca sa mananci fructul la 6 am ....va fi mai bine!!

      Ștergere
  8. eu am atat cartea cat si cd-ul si consider ca sunt usor de urmat atat dieta cat si antrenamentele, plus ca ai nevoie de foarte putin timp pentru executie, deci recomand.nici eu nu am baut ceaiul oribil de la colonhelp.
    P.S.fructele se consuma pana in ora 15.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, sora mia a primit cartea dar fara DVD si un stiu ce trebuie sa fac sal cumpar ? Un ar fi nici o problema dar eu sunt in Spania si un stiu cum trebuie sa procedez .
    Va rog sami raspundeti

    RăspundețiȘtergere
  10. Am cumparat si eu cartea si am tinut regimul de la sfarsitul carti cel fulger de 6 zile si am slabit 3,5kg fara gimnastica doar regimul strict ca in carte e foarte bun.o recomand tuturor .

    RăspundețiȘtergere
  11. buna cartea si extraordinar DVD-ul! simpla, eficienta, clara dieta, mananci, esti satul si cu toate astea slabesti.
    Exercitiile par simple cand te uiti la ele, cand trebuie sa le faci...devine complicat, dar te chinui si corpul iti arata aproape imediat rezultatele. cei mai bine 50 de lei cheltuiti!

    RăspundețiȘtergere
  12. vreau si eu cartea in uk . cum pot sa fac sa o platesc online si sa o primesc acasa?

    RăspundețiȘtergere
  13. Un program excelent pentru cei ambitiosi. Felicitari, Carmen Bruma! Nu ai trait degeaba pe pamant pana acum. Mie mi-ai schimbat viata definitiv ... in bine. Sa spun multumesc e prea putin si totusi o fac... MULTUMESC!!!!! Astept noi sfaturi si materiale legate de un stil de viata sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt in a patra saptamana de dieta si am slabit 5,5 kg, respectand dieta, facand exercitiile de pe dvd si am si alergat de 3 ori in astea 4 saptamani. Parerea mea este ca programul recomandat de Carmen Bruma nu e o dieta propriu-zisa...ea devine un stil de viata foarte usor de adoptat. Mult succes in lupta cu kg.

    RăspundețiȘtergere
  15. AM SLABIT14KG CU DIETA EI ,EXERCITII MAI PUTIN

    RăspundețiȘtergere
  16. l-a mine nu a functionat si m-am chinut de pomana 3 saptamani

    RăspundețiȘtergere
  17. Este prima dieta pe care o tin si nu mi se face foame.De fapt nu este o dieta, e cum ar trebui sa mancam! Dupa 5 zile am slabit 2,5 kg. Mentionez ca am facut si exercitiile de pe DVD (asa cum am putut). Felicitari Carmen! Roxana

    RăspundețiȘtergere
  18. tin dieta de 3 saptamani si deja am slabit 4,5 kilograme. le-am dat jos in primele doua saptamani si de o saptamana stagnez. dieta e mai mult un stil de viata care mi se pare destul de bun. dar am o nelamurire. laptele dulce, cum se spune, nu este bun? in combinatie cu fulgi de ovaz sau cereale integrale

    RăspundețiȘtergere