Cat slabesti cu Dieta cu sucuri naturale?

Dieta cu sucuri naturale te poate ajuta sa slabesti rapid daca ai si o alimentatie corecta si daca faci miscare. In plus se elimina si din toxine, pielea va avea un aspect sanatos si vei avea o energie debordanta.
Hai sa fim sincere : cui nu-i place sucul natural?

Dar cat poti slabi cu dieta cu sucuri naturale?

Asta depinde mult de cata vointa ai sa respecti si o dieta alimentara bazata pe mancaruri usoare si sa faci miscare, sa arzi din grasimile depuse.
Cu dieta cu sucuri naturale poti slabi 4 kg pe luna fara eforturi mari, si pana la 6 kg pe luna cu o dieta saraca in calorii.
Sucul natural are un atu in plus in slabire : taie pofta de mancare. Ca o masura pentru slabire "urgenta" poti sa inlocuiesti cina cu un suc natural sau o bautura naturala (din legume) dar sa nu te infometezi.
Cartea Dieta cu sucuri naturale este disponibila la editura Litera la pretul de 34,90 lei cu reducere sau 49,90 lei daca nu mai prinzi reducerea. Click aici sa vezi cartea.
Cartea contine peste 100 retete de sucuri naturale delicioase care te vor ajuta sa slabesti sanatos si fara sa te plictisesti de dieta ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu