Cat slabesti cu KiloKiller?

KiloKiller, noile tablete de slabit ce se administreaza dizolvate in apa cate o tableta diferita pentru fiecare masa a zilei promit a fi un program de slabire potrivit sa completeze o dieta cu putina calorii astfel incat sa nu faci foamea si sa nu te confrunti carente de vitamine.

Cat slabesti cu KiloKiller in doua saptamani?

Un program kilokiller de slabit contine cate 14 tablete de slabit de 3 feluri (de dimineata, pranz si seara) si de aceea vom face o estimare a rezultatului posibil de slabire pentru 2 saptamani (facem estimarea rezultatelor de slabire pentru ca nu avem nici informatii si nici feedback care sa ne permita sa raspundem la intrebarea "cat slabesti cu KiloKiller"

Cat estimam ca slabesti cu KiloKiller?

Asa cum spuneam, pentru ca KiloKiller e un produs nou de slabit si in prospect nu sunt mentionate si rezultatele de slabire la care sa ne asteptam si nu este cineva care a luat KiloKiller care sa ne spuna cat a slabit, nu nu ramane decat sa analizam ingredientele KiloKiller si in functie de modul in care actioneaza acestea sa facem o estimare a posibilelor rezultate de slabire cu kilokiller.

Tabeleta KiloKiller de dimineata

Tableta KiloKiller  care se administreaza exclusiv dimineata are in compozitia sa urmatoarele ingrediente:
  • cafea verde - cafeaua verde controleaza glicemia si determina organismul sa foloseasca grasimea ca sursa de energie - vezi cafeaua verde, CafeForm, consacrata deja ca produs eficient de slabit: aici la cel mai mic pret posibil
  • ceai verde - ceaiul verde este energizant si diuretic
  • yerba mate - energizant, accelereaza arderea grasimilor si are un continut bogat in
  • masline - contin grasimi sanatoase (pentru diminuarea colesterolului din sange)
In concluzie, tableta KiloKiller de dimineata iti da energia necesara practicarii sportului, contribuie la arderea grasimilor si completeaza necesarul zilnic de vitamine, minerale si grasimi sanatoase 

Tableta KiloKiller de la pranz

Tableta KiloKiller ce se administreaza la masa de pranz, are ca ingrediente active pectina citrica, pectina de mere si guma de guar ce formeaza la contacul cu apa un gel care absoarbe o parte din grasimile alimentare, reduce apetitul si mentine senzatia de satietate (iti da senzatia de "plin").
Prin urmare, este evident ca tableta kilokiller de pranz are vrolu de a reduce pofta de mancare si implicit aportul caloric al acestei mese.

Tableta KiloKiller de seara

Seara, KiloKiller are ca ingrediente active in slabire cromul si papaya
Cromul reduce apetitul si sporeste arderea grasimilor iar papaya imbunatateste digestia si creste arderile de tesut gras.

Concluzie: Cum si cat slabesti cu KiloKiller?

Vazand actiunile tuturor ingredientelor (pe care in lipsa informatiilor privind concentratia lor, le vom considera bla o concentratie optima) putem aprecia ca prin cumulare, tabletele KiloKiller iti dau energia necesara practicarii sportului si iti completeaza alimentatia cu vitamine, minerale si grasimi sanatoase pentru a sprijini dieta cu putine calorii.
Deasemenea, KiloKiller, tot pentru a te ajuta in reducerea portiilor, reduce si apetitul. In final, KiloKiller contine si ingrediente care cresc cantitatea de grasime transformata in energie de catre dieta hipocalorica.
Daca te ingrijesti de o dieta cu putine calorii si faci sport, KiloKiller te ajuta sa slabesti cu 1-2 kg pe saptamana fara sa suferi de foame prea tare si fara sa risti un deficit important de vitamine si minerale chiar daca mananci mai putin.
Forum: ai tinut cura de slabire de 2 saptamani cu kilokiller?
Te asteptam pe forum cu pareri si comentarii despre kilokiller si te invitam sa ne ajuti sa aflam "pe bune" cat slabesti cu KiloKiller

3 comentarii:

  1. Kilokiller pentru barbati nu se gaseste? Vad pe site-urile straine ca e si kilokiller pentru barbati :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba e si kilokiller pentru barbati si cred ca o sa scoata si pentru caini si pentru pisici pentru orice animale puturoase ce nu fac altceva decat sa manance... am si eu o pisica obeza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit un ceai de slabit de la Medica si am facut inainte o detoxifiere cu cozi de cirese.
    Am luat pachetul cu 5 cutii de ceai si blisterele cu extract de cozi de cirese.
    Am slabit cam 4,5 kg in 2 saptamani. Sun foarte multumita deocamdata.
    Daca vreti sa vedeti produsele va dau link-ul.
    http://ceai-pentru-slabit-medica-dr-ionut-moraru.slabire-rapida-eficienta-sanatoasa.info/

    RăspundețiȘtergere