Cat slabesti cu pachetul "Slabire OK - START"?


Slabire Ok, propune 3 suplimente de slabit eficiente, astfel alese incat sa se completeze reciproc pentru a acoperi cele mai importante nevoi intr-un program de slabire de succes!
Vezi cum si cat slabesti cu pachetul Slabire OK!

Ce contine pachetul Slabire Ok - START?

Slabire ok, pachetul de start are urmatorul continut:
  • 360 tablete Spirulina Verde
  • 50 ml extract gemoderivat din Scoarta de Lamai
  • 30 doze ceai de slabit Sanye
  • (GRATUIT) Ghid de administrare pentru obtinerea celor mai bune rezultate
  • (GRATUIT) Ghidul Slabesti sanatos si te mentii cu usurinta.
  • (GRATUIT) Masajul de drenaj limfatic

Cum slabesti cu Pachetul Slabire Ok - START?

Cele trei produse, impreuna cu protocolul de administrare, iti asigura absolut tot ce ai nevoie pentru un program complet de slabire, detoxifiere si eliminarea retintiei de apa.

Fara detoxifiere este aproape imposibil sa slabesti! (un aspect sustinut de tot mai multi specialisti)

Daca avem exces de toxine in organism (mai ales atunci cand ne stim cu probleme cum sunt constipatia, balonarea, tranzit greu, ficat marit, bila lenesa, retentie de apa, probleme renale sau pulmonare), un program de slabire de succes va trebui sa includa si masuri de detoxifierea organismului.
Eliminand excesul de toxine, vom declansa mai rapid procesul de arderea grasimilor, vom elimina mai bine surplusul de apa din organism si ne vom mentine dupa slabire cu mai mare usurinta
Suplimentele din Pachetul Slabire Ok (START) au in compozitie ingrediente cu proprietati excelente pentru detoxifierea organismului.
Toate 3 suplimentele din pachetul Slabire Ok lucreaza in paralel pentru cea mai blanda si, in acelasi timp, eficienta detoxifiere a intreegului organism si declansarea instanta a procesului de slabire (arderea grasimilor in exces si eliminarea surplusului de apa)

Daca te infometezi, slabesti, te opresti rapid si te ingrasi ... poate chiar mai mult decat la inceput si iti dai peste cap metabolismul

Infometarea, este clar, nu este o solutie de slabire si mentinerea greutatii!
Pachetul Slabire Ok, reuseste cu succes sa reduca pofta de mancare, sa mentina senzatia de satietate si sa completeze alimentatia cu nutrienti esentiali in procesul de slabire si in buna functionare a organismului: aminoacizi,, proteina vegetala de cea mai buna calitate, saruri minerale si vitamine...
Toate aceste beneficii sunt aduse de 2 dintre cele trei produse ale pachetului, si anume: Tabletele de Spirulina Verde si Ceaiul Sanye

Slabire Ok ccelerarea arderii grasimilor

Mai toate suplimentele bune pentru slabit au si componente care accelereaza metabolismul, arderea grasimilor;
Important in arderea grasimilor este sa alegem acele ingrediente care ajuta organismul sa arda mai eficient grasimile dar fara sa-l forteze;
Spirulina impreuna cu Ceaiul Sanye si laboriosul extract gemoderivat din scoarta de lamai (cele trei produse din Programul Slabire OK) reusesc cu succes sa arda grasimile fara efecte secundare sau reactii adverse, fara sa forteze organismul si fara sa ne dea peste cap somnul sau viata.

Eliminarea retentiei de apa, cu Pachetul Slabire Ok

Surplusul de apa din corpul uman (retentia de apa), mai ales in cazul femeilor, inseamna multi centimetri in plus, inseamna celulita si aspect nesanatos al pielii dar si pana la 7-9 kg in in plus la greutatea corporala.
Sunt multe produse si programe de slabire care intervin in eliminarea excesului de apa; totusi, din pacate, multe dintre acestea provoaca si pierderea unor minerale importante (ca potasiu si magneziu), pierdere care conduce, in cele din urma, la retinerea apei in exces.
Cele doua produse alese in cadrul pachetului Slabire Ok, si pentru eliminarea retentiei de apa,  gemoderivatul din Scoarta de Lamai si celebrul ceai Sanye, sprijina drenajul limfatic si eliminarea surplusului de apa din organism pe cale renala fara a conduce la pierderea de saruri minerale. In plus, spirulina verde din pachetul Slabire OK, suplimenteaza dieta cu saruri minerale importante printre care si potasiu sau magneziu.

Pachetul Slabire OK in diminuarea celulitei si a aspectului de coaja de portocala

Prin drenajul limfatic, eliminarea surplusului de apa, reducerea tesutului gras subcutanat, si eliminarea toxinelor, programul Slabire Ok, reduce rapid si vizibil aspectul de coaja de portocala, celulita.

Cat slabesti cu ajutorul pachetului Slabire OK?

Evaluand ingredientele din compozitia suplimentelor din Programul Slabire OK, specialistii intervievati de catre Revista Despre Slabit apreciaza ca se pot obtine urmatoarele rezultate, in functie de situatiile specifice in care va aflati, astfel:
  • Daca aveti proleme cu constipatia si retentia de apa, iar surplusul de greutate depaseste 10 - 12 kg, puteti miza pe o scadere a greutatii corporale de 9 - 12 kg in prima luna.
  • In cazul in care aveti un tranzit ok si nu sunt probleme cu retinerea apei in organism, si singura problema este acumularea de grasime, cresterea tesutului adipos, prin detoxifiere, reducerea apetitului, mentinerea senzatiei de satietate si accelerarea arderii grasimilor, programul Slabire OK poate sustine o slabire de 4-8 kg in prima luna (rezultatul depinzand si de surplusul de greutate de la care este inceputa cura de slabire)
Tot Revista Despre Slabit a realizat si un sondaj pe un segment de 1000 persoane care au folosit pachetul Slabire Ok si rezultatele au fost urmatoarele:
  • media de slabire cu acest pachet este de 6,5 kg in 30 zile
  • peste 92% dintre intervievati s-au declarat multumiti si foare multumiti de rezultatele obtinute cu pachetul Slabire Ok

Forum: Ati incercat Pachetul Slabire Ok

Daca ati incercat programul Salabire Ok, va asteptam pe forum, mai jos, la comentarii, cu rezultatele obtinute dar si cu propriile opinii si pareri despre Pachetul Slabire Ok



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu