Cat slabesti cu Slim Silhouette?

Pastilele de slabit Slim  Silhouette combina cateva ingrediente vedeta in slabire; Daca socotim dupa ingrediente, sansele de slabire cu Slim Silhouette sunt foarte de ok!

Cum slabesti cu Slim Silhouette?

Slim Silhouette combina in formula sa 5 dintre cele mai apreciate ingrediente natorale, des folosite in suplimentele si adjuvantii pentru slabit.
Pe langa alegerea ingredientelor, importanta este si calitatea lor dar si cantitatea de ingredient in dozajul zilnic.
Cu o formula de succes, Slim Silhouette imbina ingrediente cum sunt:
  • guarana (arde grasimea, te energizeaza, elimina retentia de apa si reduce pofta de mancare)
  • mango african (optimizeaza nivelul de glucoza si insulina in organism reusind astfel sa controleze apetitul si productia / depunerea grasimilor, arde grasimile)
  • hoodia gordonii (recunoscuta pentru modul eficient si sanatos prin care reduce pofta de mancare)
  • extractul de ceai verde (foarte popular, extractul de ceai verde contribuie la accelerarea metabolismului, imbunatatirea digestiei si controlul apetitului)
  • l-carnitina (suplimenteaza productia de carnitina a organismului marind astfel cantitatea de grasimi folosita de organism pentru a produce energie)
In concluzie, cu slim silhouette, mananci mai putin (pentru ca nu ti-e foame), ai mai multa energie chiar daca nu mai mananci mult (pentru ca arzi mai multa grasime depusa in exces); Cu slim Silhouette slabesti fara sa suferi de foame, fara diete prea riguroase si greu de urmat, fara exercitii fizice epuizante.
Vezi ce spun medicii si specialistii despre formula de slabit Slim Silhouette, Clic Aici!

Cate kg slabesti cu Slim Silhouette?

Slim Silhouette, in functie de greutatea de la care incepi administrarea acestor pastile de slabit, te ajuta sa pierzi intre 5-10 kg inca din prima luna (catre 5 kg cand ai foarte putin de slabit si pana la 10 kg atunci cand ai de slabit mai mult de 9-12 kg)
Vezi rezultate de slabire cu Slim Silhouette (rezultate reale, oameni reali) Clic Aici

FORUM: Ce pareri aveti despre lim Silhouette, pastile de slabit ce se mentin printre primele favorite ale consumatorilor de mai bine de un an de zile?

Daca ati folosit Slim Silhouette va asteptam cu recomandari, experiente personale, pareri si comentarii in pagina de forum special deschisa de catre Revista Despre Slabit:  forum Slim Silhouette pareri



6 comentarii:

  1. Eu am folosit slim silhouette si sunt bune,am slabit 8 kg cu un flacon si sunt ok.eu le recomand

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa spun... sunt destul de ok aceste pastile de slabit.
    Am luat slim Silhouette timp de aproape 7 saptamani si am slabit 12 kg. Am acasa un cantar care masoara si procentul de grasime corporala si s-a vazut clar ca mare parte din kg slabite au fost grasime.
    Ca dieta ce sa zic... am mancat de 3 ori pe zi si, pe la 16, intre pranz si cina cand mi-era un pic foame mancam un iaurt degresat sau 2-3 nuci ori cateva alune. Ce mi se pare foarte misto ca am reusit este ca nu am mai baut cola.... parca nici mare nevoie nu mai aveam si acum ca nu mai iau pastilele m-am cam obisnuit deja fara cola.
    Ce sa zic... recomand aceste pastile slim siluet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Slim Silhouette (oficial)14 mai 2014 la 12:00

      Felicitari Ana! Un rezultat bun!
      Multa sanatate!

      Ștergere
  3. dap sunt credcele mai bune pastile de slabit pe care eu le-am incercat (si am incercat destule)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos,,,,numai comentarii pozitive peste tot...ce ar mai fi sa mancam ca porcii, sa nu facem miscare si sa luam pastiluta magica dimineata si sa mai si slabim 10 kg pe luna? Minciuni si iar minciuni! Sunteti oameni platiti sa faceti reclama pozitiva, ca acesti escroci sa se imbogateasca pe spinarea fraierilor|!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am slabit 6 kg in 1 luna fara un efort deosebit.Unicul lucru care nu e foarte clar e ca nu sunt detaliate cantitatile in grame a ingredientelor .In rest totul ok.

    RăspundețiȘtergere