Cat slabesti cu H2Del ("prafuri" de slabit si detoxifiere)


Noile "prafuri de slabit" H2Del de la Nova Diet (praf solubil recomandat in slabire, detoxifiere, reglarea digestiei si a functiilor ficatului) prezinta in prospect o compozitie foarte promitatoare;
Vezi cum si cat slabesti cu H2Del Nova Diet!

Cum slabesti cu H2Del?

Daca e sa plecam de la proprietatile pe care le au ingredientele din compozitia H2Del, acest nou produs Nova Diet aduce importante beneficii in:
  • detoxifiere (cand este exces de toxine in organism, orice cura de slabire fara un program de detoxifiere este o misiune imposibila - sunt de acord toti specialistii - vezi aici cand ai nevoie de o cura de detoxifiere)
  • reduce pofta de mancare - mananci mai putin fara sa suferi de foame si slabesti mai mult
  • accelereaza metabolismul intensificand arderea grasimilor - arzi mai mult din excesul de grasimi, chiar si fara exercitii fizice istovitoare
  • contribuie eficient la eliminarea retentiei de apa - odata cu eliminarea surplusului de apa din organism (exces ce poate adauga chiar si pana la 7 kg in plus la greutatea corporala si vizibil de multi centimetri in plus) sunt drenate si grasimile si toxinele din tesuturi ceea ce duce si la diminuarea vizibila a aspectului de coaja de portocala (tratarea celulitei)
  • imbunatateste secretia biliara si regleaza functia ficatului implicata in arderea grasimilor (functii afectate si de curele de slabire drastice)
  • regleaza digestia - chiar daca mananci mai putin (pentru ca H2Del, scade pofta de mancare), prin optimizarea digestiei, nutrientii importanti in buna functionare a organismului sunt mai eficient asimilati.

Evaluare potential de slabire cu H2Del

Din estimarile specialistilor consultati de Revista Despre Slabit dar si din rezultatele obtinute cu H2Del de catre cele peste 200 de persoane intervievate in cadrul acestei cercetari, s-a ajuns la concluzia ca poti sa slabesti cu H2Del intre 4 si 7 kg si, atunci cand sunt si probleme de tranzit si retentie de apa, inn  prima luna de administrare H2Del se poate ajunge chiar la 12 kg mai putin.

Cat slabesti cu  H2Del? (Forum)

Va invitam pe forum sa ne spuneti si voi, cei care ati incercat H2Del ce rezultate ati avut si sa ne ajutati in felul acesta sa dam un raspuns cat mai realist la intrebarea "Cat slabesti cu H2Del?"

6 comentarii:

  1. Te ajuta H2Del si cand ai bila lenesa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anghinarea (alcachofa) din compozitia H2Del este recunoscuta pentru excelentele bneficii in imbunatatirea activitatii hepatice si biliare.
      Bila lenesa este, in cazul dvs, un argument in plus pentru a alege H2Del ca adjuvant in cura de slabire!

      Ștergere
  2. Adela Farcasu - Cluj21 iulie 2014 la 03:43

    Ma balonam continuu.... chiar si de la un pahar de apa.... mi sa spus ca bila ar fi vinovata si tranzitul intestinal mult prea lenes cu constipatii destul de frecvente.
    Am luat H2del timp de 5 saptamani si am slabit 7 kg si nici probleme cu balonarea sau constipatia nu mai am atat de frecvent ca inainte.
    La dieta nu am facut nici-o schimbare si nici miscare mai multa n-am facut.
    In afara de H2Del, mai beam seara cate un ceai de soc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Florentina P. - Baia Mare21 iulie 2014 la 04:44

    am un tranzit foarte lenes (scaun chiar si la 3-4 zile) retin apa si am vreo 9 kg in plus.
    Probleme am si cu pofta de mancare... de cand am intrat la menopauza imi controlez destul de greu pofta de mancare (cu pofta de dulce nu am probleme)
    Credeti ca ma poate ajuta H2 Del?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Florentina!
      H2Del va poate fi de un real ajutor in detoxifiere si slabire:
      - reduce pofta de mancare (datorita continutului de Ardei, Papaina si Bromelaina)
      - amelioreaza problemele la nivelul tractului digestiv si contribuie eficient la eliminarea toxinelor (Lactobacillus, Bifidobacterium si Lactococcus)
      - elimina retentia de apa (Macrisul rosu, anghinarea, coada-calului, papadia si laptele de ciulin)
      In primele 2 saptamani poti bea dimineata si seara (sau doar seara) cate un ceai de soc; dimineata, daca iti place, bea un ceai verde.
      Succes la slabit si multa sanatate!

      Ștergere
  4. Florentina P. - Baia Mare21 iulie 2014 la 04:56

    Multumesc Andreea!
    Unde se gaseste H2Del la cel mai mmic pret? (sunt pensionara :( )

    RăspundețiȘtergere