Cat slabesti cu Weight Loss?


Intrate in forta pe piata, noile pastile de slabit Weight Loss (cu origine necunoscuta - probabil china) promit rezultate exceptionale in slabire si garanteaza cu restituirea banilor aceste rezultate.
Oare sa fie adevarat ca slabesti asa de bine cu Weight Loss?

Slabesti 14 kg in 4 saptamani cu weight Loss

Daca e sa ne luam dupa ingredientele acestor pastile de slabit (si sa ignoram faptul ca nu ni se spune nimic despre cantitatea acestor ingrediente) si sa ne uitam la produse cu compozitia similara, am zice ca s-ar putea sa obtii o slabire de 6-10 kg pe luna.
Aceasta este insa o supozitie a noastra folosindu-ne de putinele informatii pe care le avem despre acest produs; Singura sansa, momentan, pentru a ne formula un raspuns la intrebarea "cat slabesti cu pastilele weight loss?"  ramane sa va intrebam pe voi cei care ati luat aceste pastile de slabit.
Forum: cate kg ati slabit cu Weight Loss
Daca ati luat pastile Weight Loss, va asteptam sa ne spuneti cat ati slabit si in cat timp.
Deasemenea, daca nu ati slabit cu Weight Loss si ati cerut restituirea banilor, va asteptam sa ne spuneti daca s-a respectat aceasta garantie (intrebam asta pentru ca, asa cum este aratat si aici, sunt destul de multe pastile care doar promit restituirea banilor in cazul in care rezultatele nu sunt satisfacatoare)

UPDATE:
Specialistii www.top-produseslabit.ro expun o comparatie a proprietatilor intre doua produse de slabire recomandate pentru accelerarea arderii grasimilor. Vezi comparatia de produse "Weight Loss sau Acai Cleanse Forte?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu